Magasinet Ejendomstorv | Danmark

Så er vi online med Magasinet Ejendomstorv Danmark

ikon ejendomstorvMagasinet Ejendomstorv, bringer dig artikler om markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i danmark, samt andre relaterede nyheder indenfor branchen.

Teamet bag online magasinet har samlet alle vores kræfter på at gøre vores magasin mere overskueligt og brugervenligt med nyt mobilvenligt Web design og moderne struktur.

Først skal der lyde et stort tak til alle jer, der har givet os input til hvordan dette site burde udformes, – vi har lyttet til jer alle, men vi har på nuværende tidspunkt ikke fået implementeret alle jeres ønsker, – men meget mere kommer til i version 2.0, som allerede er under udvikling!

Vores redaktion er nu i fuld gang med at gennemgå alle tilsendte artikler og andet skriftligt materiale som ønskes udgivet her.

Har du aktuelle nyheder, en pressemeddelse eller en artikel omhandlende relevante emner indenfor ejendomsbranchen du ønsker at få udgivet her på Magasinet Ejendomstorv, er du velkommen til at kontakte redaktionen via vores kontaktformular her.
(Husk altid at oplyse korrekt kilde-angivelse for tekst og fotos!)

-Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *